PUBLICITAT

Ribas destaca la projecció d'Andorra gràcies al 'Baku Forum'

  • L'excap de Govern diu que demostra que el país és «reconegut»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El grup d'assistents a la trobada de preparació del tercer Baku Forum, ahir a Andorra la Vella Foto: ana / g. l. t.

L'excap de Govern i membre del Centre Internacional Nizami Ganjavi, Òscar Ribas, considera que el fet que Andorra hagi estat triada com a seu per preparar la tercera edició del Baku Forum demostra que el món «aprecia» el Principat. La trobada agrupa a representants del Centre Internacional Nizami Ganjavi i del Club de Madrid, formats per importants exrepresentants polítics de països de tot el món. Tots ells debaten des d'ahir els continguts que han de nodrir el tercer Baku Forum, que es farà a l'Azerbadjan a la primavera.

Ribas va destacar que el fet que la reunió es faci a Andorra té molta importància, ja que demostra que el Principat «en àmbits internacionals és conegut i apreciat». Entre els assistents a la reunió d'ahir i avui hi ha l'expresident d'Ucraïna, Viktor Yushchenko, el de Sèrbia, Boris Tadic o l'exrepresentant de l'OTAN a l'Afganistan, Hikmet Cetin.

Ribas va considerar «molt important» el fet que Andorra hagi estat designada pel Centre Internacional Nizami Ganjavi i del Club de Madrid per preparar la tercera edició del Baku Forum, que aquest any durà per títol Reconstruir la confiança en una Europa més àmplia.

Per a Ribas, això demostra que «Andorra, fora d'aquí, en àmbits internacionals, és coneguda i apreciada». L'excap de Govern i membre del Centre Internacional Nizami Ganjavi va destacar que entre els assistents a la reunió hi ha una dotzena d'excaps de Govern i d'Estat del món, així com altres personalitats que han tingut importants responsabilitats en el passat. El fet que hagin escollit el Principat, creu Ribas que «vol testimoniar l'estima que tenen a Andorra, sobretot com a símbol de país de pau i de diàleg».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT