PUBLICITAT

Marín deixa la seva reelecció en mans del partit

  • La cònsol es mostra satisfeta per l'equilibri de la despesa pública
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La cònsol major,Trini Marín, al costat del CIAM a Escaldes-Engordany Foto: ÀLEX LARA

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, fa un balanç positiu del mandat comunal. Marín va destacar que, tot i les dificultats econòmiques, es mostra satisfeta perquè «no s'ha deixat d'invertir a la parròquia». A punt d'entrar en l'últim any del mandat, Marín també es mostra satisfeta «de la gestió feta els dos primers anys per tal d'equilibrar la despesa». La cònsol major va assegurar que la decisió sobre si optarà a la reelecció o no la deixarà, en bona part, en mans del partit.

La cònsol va indicar que tot i que «ha estat un moment molt difícil, per la crisi, no hem deixat d'invertir en aquells aspectes que eren més necessaris». Això, sumat a «les inversions que s'havien fet els darrers anys», va permetre «poder seguir donant tots els serveis necessaris a la ciutadania».

A més va destacar que «ara no tocava fer grans inversions», però va ressaltar que «hem pogut invertir en aquells llocs necessaris». Així doncs, va recordar les inversions fetes en punts com l'aparcament del Falgueró, les voravies de l'avinguda Fiter i Rossell, l'embelliment i la unificació a nivell visual realitzada a la part alta de Carlemany o les obres fetes a l'avinguda del Pont de la Tosca.

Pel que a la relació amb l'oposició, Marín assegura que, en termes generals, ha estat positiva. La cònsol va voler «agrair la feina feta i la implicació a l'hora d'estar al costat de la majoria en els grans temes de la parròquia», com ara la conversió de Carlemany en una avinguda per a vianants, informa l'ANA.

OPOSICIÓ/ En relació a l'oposició, Marín també va posar de manifest el fet que «m'ha agradat ser molt transparent, fins al punt que cada setmana els hi hem passat l'acta de la junta de Govern, sense esperar a la sessió de Comú». Tanmateix va manifestar que «són dos electes que han de saber-ho tot», motiu pel qual «m'agrada, cada tres o quatre setmanes, convocar-los al meu despatx i explicar-los tot allò que estem treballant».

REELECCIÓ/ Pel que fa a la possibilitat d'optar a la reelecció, Marín va assegurar que ho deixa «en mans del partit». Va destacar que «la gestió m'ha agradat» i en principi assegura que li agradaria seguir. Tot i que ho ha de valorar a nivell personal, ho decidirà només si li ho demana el partit. Marín destaca que «ha estat un orgull i una gran experiència ser cònsol major», així com poder treballar amb Marc Calvet «i tot l'equip».

CALVET/ La relació amb Calvet, però, assegura que ha estat especialment important, «ja que m'ha donat suport moral en els moments més difícils». Es va referir també al procés de conversió de Carlemany per a vianants, en què assegura que «s'ha anat contra la nostra persona». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT