PUBLICITAT

Els germans Vinyes passen de puntetes pel mític Spa

EL PERIÒDIC
SPA

Periodic
Foto: FOTO ESPORT

Els germans Vinyes no van tenir la sort del seu costat en la seva primera participació en el circuit belga de Spa-Francochamps, a l'Eurocup Seat Lleó.

Amàlia, que va tenir un inici esperançador, no va poder seguir en la mateixa línia en les carreres i es va haver de conformar amb una 20a plaça en la primera i l'abandó en la segona, a causa d'una sortida de pista en la volta inicial. Per a Joan la situació va ser al revés: va tenir un inici molt complicat, però després del canvi d'un amortidor el rendiment del Seat León va canviar de manera radical i es va situar, gràcies a la seva experiència, en el top-10 de la primera carrera. En al segona, després de veure l'incident de la seva germana, es va limitar a rodar fins a creuar la línia d'arribada.

A Cervera, hi havia moltes esperances dipositades en Llovera (Fiat Grande Punto S2.000) en el Català al ral·li de Cervera però l'andorrà, que feia dos mesos que no competia, va trencar el braç esquerre de la suspensió quan estava completant la segona especial i va acabar fora de pista i amb el vehicle mig bolcat. L'abandó era inevitable.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT