PUBLICITAT

El MoraBanc tanca la plantilla amb el fitxatge del búlgar Ivanov

  • Prové de la lliga italiana però té sis anys d'experiència en l'ACB i destaca per ser un home d'equip
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Kaloyan Ivanov, en un partit amb la selecció búlgara Foto: EL PERIÒDIC

Quan menys s'esperava, en plena diada de Meritxell, el BC MoraBanc Andorra ha tornat a ser notícia en anunciar de manera oficial el darrer fitxatge d'aquest mercat d'estiu, el que tanca la plantilla que tornarà a competir a l'ACB 18 anys després.

L'home escollit és Kaloyan Ivanov, un búlgar de 2,05 metres d'altura i 28 anys que coneix en bona manera la Lliga Endesa, després d'un cicle de sis anys en els quals va jugar al Vive Menorca, Manresa, Sevilla i Alacant. Seria aquest últim club, al qual va militar el curs 2011-2012, el que li va permetre viure una breu experiència a Ucraïna, amb arguments com el fet de ser nomenat en tres ocasions jugador de la setmana, a més de ser el del mes de desembre i promitjar 12 punts i 8 rebots per partit.

L'aventura no va anar-li bé i va fitxar pel Sidigas Avellino la temporada passada, millorant els números d'Alacant: 14,6 punts i 9,1 rebots.

No cal dir que amb aquesta trajectòria i números, Ivanov és el pilar de la selecció búlgara. Va ser campió d'Europa sub-20 l'any 2005 i el seu rendiment en tots els tornejos internacionals ha estat sempre excel·lent: «És exactament el jugador que buscàvem per arrodonir el joc interior. Complert, amb talent i lluitador. Farà millors els seus companys», va assegurar ahir el director general, Francesc Solana.

Joan Peñarroya ja pot dir que té la peça que li faltava al puzzle. «Mai es pot dir que la plantilla està tancada perquè som un club professional i sempre estem atents al mercat, però aquest era el fitxatge que ens faltava. Estava lluny del nostre abast fa dos mesos, però hem tingut paciència», va exposar el tècnic. «Es tracta d'un jugador amb experiència a l'ACB. És d'aquells que són molt intensps en tot, que enganxen, bon rebotejador, agressiu... Un jugador que no fan res excel·lent en res però que suma en tot i té caràcter guanyador». Ivanov dóna moltes variants al dibuix tàctic: «Pot jugar amb Green o amb John, perquè té capacitat de tir exterior i també de jugar al poste baix. Complementa molt bé els tres jugadors interiors que ja teníem». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT