La sub-21 tanca la seva participació en l'Europeu davant Rússia ja sense res en joc

• El combinat de Justo Ruiz es vesteix de curt només sis dies després del darrer partit, contra Eslovènia
ESCALDES-ENGORDANY

No hi ha temps ni per lamentar-se, ni pràcticament per tractar de saber en què es va equivocar la selecció sub-21 en el darrer partit que va disputar de l'Europeu. El dimecres passat, la selecció que dirigeix Justo Ruiz va perdre a Eslovènia per un contundent 5-0. Sis dies més tard, avui, la tricolor torna a vestir-se de curt per jugar a Rússia l'últim partit del grup B.

Justo Ruiz pot comptar amb Jordi Rodríguez i Silveiro –aquest també havia entrat en la preconvocatòria de l'absoluta davant Gal·les amb només 17 anys– Moisés, Xus Rubio, Èric Rodriguez, Marc Rebés, Walid, Triquell, Ferreira, Xavi Vieira, Ferré, Bueno, Crespo, Èric Lopes, Aitor Pereira, Leo Alves, Sebas Bertran i Aaron Sánchez.

D'absències destacades hi ha la de Carlos Gomes, que ha de complir sanció, contra un rival que passi el que passi, finalitzarà en la segona posició del grup B per darrere de Dinamarca i amb cinc punts més que Eslovènia. Així doncs es presenta un partit complicat, marcat també pel 0-3 en el partit de la primera volta al Comunal, en el qual Andorra va encaixar dos gols en els minuts inicials.

ordre defensiu d'inici / Justo Ruiz sap que tots els rivals surten a mil revolucions en busca d'un gol matiner sempre que juga contra Andorra. Així que la instrucció és clara: ordre defensiu i gran despesa física per aguantar la porteria a zero. A domicili, el màxim que ha trigat un equip en marcar-li són 35 minuts, per tant la premissa a seguir no serà bufar i fer ampolles. Va ser a Estònia, on Andorra va aconseguir l'únic empat i l'únic gol a favor en aquesta fase, en la qual acabarà com a última del grup passi el que passi en aquest partit.