PUBLICITAT

Escorihuela venç a l'última prova de la Copa Catalana

  • El jove andorrà de 16 anys s'imposa en una final emocionant i exigent
EL PERIÒDIC
SABADELL

Periodic
Bernat Escorihuela, al centre en el podi de Sabadell. Foto: FAM

Bones notícies per a l'escalada del país i sobretot per a la Federació Andorrana de Muntanyisme, que veu el futur assegurat en l'escalada. El jove Bernat Escorihuela, de 16 anys, va aconseguir la victòria el passat dissabte a Sabadell en el que va estar l'última prova de la Copa Catalana d'escalada en la modalitat de bloc. En aquesta mateixa cita van competir també dos joves valors de l'escalada andorrana, Guillem Colell, de 14 anys, i Roger Colell, de 12, tot i que els dos no van entrar en les finals.

Bernat Escorihuela està tenint un paper destacat en aquesta recta final de la temporada. Després de la seva participació en el Mundial júnior, on va aconseguir tot i la seva joventut superar la primera ronda, ara li arriba un treballat triomf a la Copa Catalana, on hi ha autèntics especialistes de l'especialitat. Escorihuela va aconseguir entrar en la final, la qual va estar plena d'emoció fins el final però també de molta exigència. La igualtat va ser la tònica predominant entre els set finalistes, entre els quals hi eren principalment els membres de la selecció catalana, sempre molt potent. El jove escalador andorrà va aguantar el ritme de tots i finalment va ser l'únic que va aconseguir superar el quart i últim problema que va presentar l'organització. Amb aquesta actuació, superava tots els rivals i guanyava l'or. Pel que fa al Guillem i Roger Colell, tot i que no va entrar en les finals cal destacar el seu rendiment entre gent molt més experimentada.

La pròxima cita per als escaladors de la FAM serà a Madrid el pròxim 13 de novembre, en l'última prova de la Copa d'Espanya de l'especialitat d'escalada en bloc. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT