PUBLICITAT

La campanya de reciclatge recull 200 litres d'oli

  • 150 persones es van atansar a l'estand de la Fira de la capital
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El ministre Cinca a l'estand de recollida d'oli de la Fira d'Andorra la Vella Foto: SFGA

L'estand del Departament de Medi Ambient ‘Si no reciclem, hem begut oli' instal·lat durant la Fira d'Andorra la Vella, va aconseguir recollir 200 litres d'oli vegetal usat entre els ciutadans. En total, van ser més de 150 persones les que van portar aquest residu al contenidor instal·lat a l'estand per a la recollida específica.

Com a compensació i per fomentar el reciclatge, es van repartir prop d'un centenar de premis, atorgats pels comuns, i un dels participants es va endur una fregidora que funciona només amb una cullerada d'oli, gentilesa d'E.Leclerc Punt de Trobada. La guanyadora d'aquest premi va ser Lídia Vílchez.

EMBUTS ESPECÍFICS/Paral·lelament, es van repartir 3.000 embuts creats específicament per facilitar el reciclatge de l'oli. L'acció va consistir en incidir en la necessitat de recollir aquest residu, així com en l'explicació de com es fa de manera correcta (embotellat i llençat directament als contenidors) i donar a conèixer els punts de recollida d'oli vegetal al Principat.

De manera simultània, la campanya es va complementar amb la instal·lació de globus de grans dimensions als contenidors més cèntrics del país, per tal de senyalitzar-los i que els ciutadans en recordessin la seva ubicació.

Andorra compta actualment amb un total de 45 punts de recollida d'olis distribuïts entre les diferents parròquies. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT