PUBLICITAT

Balanç positiu en el tret de sortida del 'Shopping Festival'

  • Més ventes que un cap de setmana normal, però jornada laboral de 14 hores
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: TURISME ANDORRA LA VELLA

Dissabte es va viure la jornada inaugural de la segona edició de l'Andorra Shopping Festival i es van tornar a omplir, sobretot, els eixos de comercials d'Escaldes-Engoradny i Andorra la Vella. Molts turistes però també molta gent del Principat que van fer que les ventes fossin més altes que en un cap de setmana normal tot i que a partir de les 10 del vespre l'afluència va disminuir notablement als carrers i a les botigues. La jornada de compres va començar a les 10 del matí i no va acabar fins les 12 de la nit. Les temperatures suaus i els espectacles que van omplir carrers i centres comercials van ajudar a mantenir un nivell considerable de visitants fins última hora.

De fet, alguns turistes que en principi només venien a passar el dia i van decidir quedar-se, van tenir problemes per trobar allotjament a un preu «accessible» perquè l'ocupació va ser molt alta.

Opinions del comerciants / La intensa jornada sense aturades va fer que alguns venedors es plantegessin la necessitat d'obrir fins la mitjanit per l'esforç que han de fer per cobrir despeses de personal, tot i que la valoració és positiva tant a Carlemany com a Meritxell. Els qui no estan tan conformes amb el plantejament són els comerciants de la resta de zones, que consideren que l'esforç se centra gairebé exclusivament a les vies principals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT