PUBLICITAT

Detinguda una dona per furtar 24.000 ? a dos avis

  • La dona, una resident portuguesa anava a casa seva a cuidar-los
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'edifici central de la Policia Foto: ÀLEX LARA

La Policia va detenir aquest divendres passat una resident portuguesa de 54 anys com a presumpta autora de furts amb abús de confiança per haver sostret 24.000 euros a dos avis a qui cuidava. Aquesta detenció forma part de les setze que es van produir la setmana del 27 d'octubre al 2 de novembre.

La Policia va rebre a principis de mes una denúncia per la sostracció reiterada de diners d'un domicili particular, aproximadament 24.000 euros des de finals del 2012. La investigació va portar a la detenció el passat divendres de la resident portuguesa de 54 anys que estava contractada per assistir a les dues persones d'edat avançada que viuen al domicili.

D'altra banda, la Policia va detenir nou persones més per conduir superant els límits d'alcoholèmia permesos. Dos d'ells estaven involucrats en accidents amb danys materials i una tercera dona en un accident amb ferits.

La setmana del 27 d'octubre al 2 de novembre també es va tancar amb sis detencions per delictes contra la salut pública. Les tres primeres es van produir entre dilluns i dimarts quan es va detenir tres persones –un andorrà de 18 anys, un resident espanyol de 19 anys i un no resident espanyol de 24 anys–, com a presumptes autors de cessió de droga a un menor. Els fets van passar en un aparcament privat de Sant Julià de Lòria i van permetre decomissar 0,7 grams de marihuana.

La segona detenció es va produir dijous a Escaldes-Engordany. Un resident espanyol de 18 anys, va ser detingut com a presumpte autor de tràfic d'estupefaents en zona d'esbarjo a majors i menors d'edat i se li van decomissar 13,4 grams de marihuana. La investigació va permetre detenir l'endemà un andorrà de 20 anys, també com a presumpte autor de tràfic d'estupefaents.

Finalment, aquest diumenge es va detenir a la frontera del riu Runer, un no resident dominicà de 47 anys, que accedia al Principat amb 0,3 grams de cocaïna.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT