PUBLICITAT

La Massana fogons incrementa les vendes en un 35% aquest any

  • Els restauradors es mostren molt satisfets pel ressó de la mostra gastronòmica
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Foto: COMÚ DE LA MASSANA

Les setenes jornades gastronòmiques La Massana Fogons no només van revalidar la bona acollida de la passada edició sinó que en van superat amb escreix les xifres. Aquest any, els tretze restaurants participants van vendre al voltant dels mil tres-cents menús, cosa que representa un 35% més que la tardor anterior.

L'ingredient estrella de les jornades va ser el bolet, ja que és un dels productes més característics de la tardor. El Comú de la Massana valora la gran implicació dels restauradors, que van oferir els menús especials als clients, molts dels quals ja coneixen les jornades tot i que per alguns turistes va representar una descoberta agradable de la gastronomia local.

A més, els restauradors van participar directament en la comunicació, promocionant les jornades a les xarxes socials i reforçant la promoció del comú. Aquestes jornades són especialment atractives per a les bordes. «La resposta dels clients ha estat molt bona», assegura Francesc Guillen, del Molí dels Fanals. «A banda dels mitjans de comunicació i la pantalla de l'entrada del poble, ha funcionat molt bé el boca-orella», explica Modest Mayoral, de la Borda de l'Avi.

Un altre dels participants, Mario Iranzo, de la Borda Palés, vol «agrair la feina feta» i afirma que «no només s'ha de mirar el nombre de menús cuinats sinó la bona feina en la divulgació de la cuina andorrana, natural i sana». El Comú de la Massana i els restauradors treballaran plegats per continuar millorant les jornades gastronòmiques. Les pròximes seran del 15 de gener al 15 de febrer de l'any que ve, coincidint amb l'època de la matança del porc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT