PUBLICITAT

Podi de Joan Verdú

  • L'esquiador, segon en la combinada de Suïssa
#gass
CRANS MONTANA

Periodic
Foto: FAE

Joan Verdú va assolir un bon podi en els Nacionals Júniors de Suïssa el passat dissabte. L'andorrà va ser tercer en la prova de descens quedant-se a 0,86s del vencedor, Sandro Simonet. En la combinada, Verdú va millor encara més el seu registre i va assolir el segon millor temps, a 0,29s del guanyador, el suís Matthias Bruegger. El temps total de Verdú va ser de 1min 50,53s. Per la seva part, Robert Solsona també va participar en la prova a Suïssa amb bons resultats. En el descens, Solsona va ser 34è, a 2,89s del primer, i en la prova combinada va finalitzar en la 21a plaça, a 4,44s de Bruegger.

Però el cap de setmana va deixar més notícies en esquí, perquè a més dels gegants FIS que es van disputar al Pas de la Casa durant dos dies amb el podi de Sara Raméntol i Carmina Pallàs en el de dissabte (segona i tercera, respectivament), en SBX, Maeva Estévez va ser 12a en els Nacionals de Sedrun, Suïssa. L'andorrana va ser tirada a terra a quarts de final, en una acció poc esportiva. Estévez va sumar 30,80 punts després d'aquest 12è lloc. El que més mal ha fet és que l'andorrana liderava la prova de quarts de final fins que una rival li va tallar la línia i va acabar amb ella en la neu sense cap opció de refer-se.

Fins aquest punt, el més interessant del cap de setmana. Però en esquí alpí hi ha hagut proves arreu. A Champoluc (Suïssa), Arnau Puig ha fet un pas endavant amb dos gegants interessants, amb la 4a posició el dissabte i la 7a ahir, en el que eren els Nacionals de Suïssa Júnior. Així mateix, a Val d'Isère el cap de setmana ha deixat quatre supergegants: Àxel Esteve va ser el millor en el primer de dissabte sent 57è, i va repetir en el segon acabant 45è, mentre que ahir Xavi Salvadores va ser 12è i Esteve i Josh Alayrach van empatar en la 9a plaça.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT