PUBLICITAT

L'emoció d'un nou Borrufa

  • Uns 230 esquiadors de 30 països es donen cita des d'avui a Ordino i Arcalís en la 23a edició
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Avui se celebra a Ordino la inauguració, i les curses d'eslàlom U14 i gegant U16 a Arcalís, del 23è Trofeu Borrufa, el campionat per excel·lència de la base al Principat i que com cada any aplega a un gran nombre de participants i països. En total en seran al voltant dels 230 esquiadors que arriben de 30 països diferents i que completen unes inscripcions de 37 països. De novetats, la inclusió de grecs i indis, que mai no havien competit en aquest trofeu que, amb els anys, aspira a fer-li ombra a les més de cinquanta edicions del Topolino, el gran referent del panorama internacional. Andorra forma part d'aquest Borrufa amb dos equips, tant masculí com femení.

Per part tricolor, la FAE ha fet la selecció de dos equips, els quals estan formats per Candelaria Moreno, Zoe Ramirez, Laura Arnabat i Claudia Mijares en U16 femení; amb Quim Rodriguez, Lucas Lopez, Pol Suarez, Cerni Mesa, Arnau Castellon, Bartumeu Gabriel, Joan Marc Armany i Pol Rodrigo en el masculí U16. Pel que fa als corredors U14, són en noies Xènia Rodriguez, Laia Marti i Thaïs Estrada, i en nois Xavier Cornella, Miquel Pintat, Arnau Mas, Albert Torres i Francesc Marti. Així mateix, hi ha una llista de reserves amb Maria Palmitjavila i Martin Vargas en U16, i Laia Robert i Oriol Sebastià en U14.

De la mateixa manera que Andorra compta amb un bon nombre de participants, hi ha d'altres països que superen els 10 esquiadors i que també s'aproximen als 20. És el cas d'Argentina, Espanya, Holanda, Bèlgica, Xile o França. Repeteixen en aquest Borrufa països com Brasil o Estats Units, i la batalla és sempre intentar que arribin punters com Àustria, Itàlia o Suïssa. «Hem de trobar una solució imaginativa», va dir el director de la cursa, Jaume Rifà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT