Tercera derrota seguida del VPC, segona a casa

• Els de Dídac Martínez juguen sense actitud i cauen davant el cuer
@GassAndorra

Molt hauran de canviar les coses si el VPC vol ser l'any vinent a la Divisió d'Honor francesa. El partit davant el cuer de la lliga, el Launaguet va acabar amb una derrota per la mínima després que els de Dídac Martínez mostressin una actitud passiva en defensa i errors claus i un tant estúpides en atac.

Semblava que els tricolors podrien agafar el control del partit, com hauria d'haver sigut, des de l'inici del partit després que en el minut tres Ginesta transformés la primera penalitat. 12 minuts després, el VPC guanyava 6-0 després d'un drop transformat per Roger Fité. Però des d'aquell moment, els de Dídac Martínez es van adormir i van permetre al Launaguet remuntar. En el minut 22, els visitants tranformaven una penalitat i més tard es col·locaven per davant en el marcador amb un assaig amb transformació inclosa (6-10). Abans que finalitzés la primera part, Javi Vicente va fer el primer assaig del VPC, però Ginesta va errar la transformació posterior. El Launaguet va anar amb avantatge al descans després d'una penalitat transformada en el darrer minut (11-13).

Els de Martínez seguien adormits en la segona meitat, i es van deixar transformar una penalitat en el minut 10 que augmentava la diferència (11-16). Els tricolors van començar a fer un joc més agressiu, i van poder completar un segon assaig, aquest de Paul Alieu, amb transformació inclosa, de Ginesta, que els posava de nou per davant en el marcador (18-16). Però en defensa, el VPC seguia adormit i en el minut 32, el Launaguet va transformar una penalitat que posava el definitiu 18-19 i que significava la tercera derrota consecutiva a casa del tricolors, i la segona a casa.