PUBLICITAT

Revolució al MoraBanc: arriba Bogdanovic i marxen Bivià i Ivanov

ALBERT CANES
ANDORRA LA VELLA

Dia mogut a les oficines del MoraBanc Andorra. Tothom esperava ahir saber alguna notícia de Carles Bivià, i si finalment es quedava fins a final de temporada o marxava després del retorn de Víctor Sada. El club va anunciar que el jugador valencià no continuaria perquè no se’l necessitava més, tot i les bones actuacions que ha realitzat durant els dotze partits que ha disputat amb la samarreta del MoraBanc. Francesc Solana va deixar clar que no era una qüestió de rendiment, «ha complert, però ara ha tornat el Víctor i ja no se’l necessita», va comentar el director general del BCA. La seva sortida, concorda amb els plans inicials del club: «Vam planificar la temporada amb Sada i Schreiner, com a bases, i Navarro i Blanch en el lloc d’escorta, i així seguirem», va explicar Solana.

Ivanov se’n va; Bogdanovic ve/ Però finalment, la notícia del dia no va resultar ser la baixa de Carles Bivià, si no la del búlgar Kaloyan Ivanov, el jugador que millor ha rendit de l’equip a aquestes alçades de la temporada. ‘Coco’ deixa el club i se’n va al Trabzonspor, equip de la lliga turca i que li ha ofert un contracte econòmic molt superior, i fora de les possibilitats del MoraBanc. «No podíem tenir un jugador que tingués al cap la idea de ser en un altre club. Nosaltres entenem la seva decisió. És normal en un esport professional», va comentar Solana.
El búlgar va demanar la baixa, mitjançant els seus representants, i l’única cosa que va demanar el club a canvi era poder trobar un substitut de garanties en la seva posició, i així ho va fer. El pivot serbi, Luka Bogdanovic, i el BC Andorra han arribat a un acord per a la incorporació del jugador fins a final de temporada, que fins ara militava al KK Partizan de Belgrad. «Bogdanovic té una cosa que cap dels altres pivots que tenim a l’equip té: llançament exterior. Va arribar a fer un 40% des de la línia de tres i això era una característica necessària», va explicar Solana sobre el jugador serbi. Bogdanovic arribarà avui i dimecres al matí passarà la revisió mèdica i farà el primer entrenament amb la resta dels seus companys. Demà a la tarda, el club el presentarà als mitjans i diumenge serà a la convocatòria per disputar el partit davant el Bilbao Basket.
Luka Bogdanovic té 29 anys, mesura 2 metres 4 centímetres d’alçada i compta amb una àmplia experiència a la Lliga Endesa. Els anys 2009 i 2010 va ser al DKV Joventut i també va passar dues temporades al Cajasol Sevilla, durant el 2011 i 2012. El seu millor any va ser amb el club andalús, el 2011-12, signant uns números notables, amb 11,6 punts i 4 rebots per partit.

A l’espera d’una nova incorporació/ El MoraBanc Andorra encara no ha tancat la plantilla fins a final de temporada. Francesc Solana i Joan Peñarroya estan treballant en la incorporació d’un jugador que pugui aportar des de la línia exterior, una de les debilitats de l’equip en els darrers partits. La intenció és que aquesta setmana pugui anunciar-se la seva incorporació, però encara s’està treballant en aquest aspecte, i podria arribar la setmana vinent. En aquest cas, aquest jugador debutaria a casa davant el Guipúscoa Basket, rival directe per la permanència. Però el que volen des del club és que aquesta darrera incorporació pugui jugar alguns minuts davant el Bilbao diumenge.

Marc Blanch ja està llest/ Si aquesta incorporació es confirmés aquesta setmana, podria donar-se una setmana rodona per al MoraBanc. Marc Blanch ja està recuperat de la seva lesió al soli de la cama dreta, la qual l’ha deixat allunyat de les pistes en els darrers cinc partits. El capità dels tricolors, estarà disponible per a Joan Peñarroya en el partit davant el Bilbao d’aquest diumenge. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT