PUBLICITAT

Peñarroya: «Hi ha molts equips que busquen alers, està difícil»

  • El tècnic del BCA aclara que Bivià va fer un bon paper, però comenta que «no tenia sentit tenir 3 bases»
ALBERT CANES
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El tècnic del MoraBanc, Joan Peñarroya, en una roda de premsa Foto:TONY LARA

Amb els canvis que va patir dilluns el MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya va parlar en roda de premsa sobre tots els fets que van succeir a les oficines del club. Un dels aspectes que més va interessar és la possible incorporació d'un nou jugador aquesta setmana, com va avisar el director general del BCA, Francesc Solana. L'objectiu de l'equip és trobar un aler que pugui aportar des de la línia exterior i que «pugui entrar bé en les rotacions amb els altres alers», va explicar Peñarroya. Però el tècnic va avisar que no serà fàcil trobar algú que entri dins de les característiques que el club busca, i a la vegada estigui dins de les possibilitats econòmiques del MoraBanc: «El mercat està complicat. Hi ha molts equips que busquen un aler d'aquestes característiques», va el tècnic del BCA.

Peñarroya també va parlar de la notícia sorpresa del dilluns, la marxa de Kaloyan Ivanov. El búlgar era a aquestes alçades de la temporada el jugador que més aportava de l'equip, amb 13,6 punts de valoració per partit: «És un canvi que beneficiarà els dos equips. És una sortida que ha buscat el jugador, i serà bo per a ell perquè podrà guanyar més diners», va comentar Peñarroya, que va afegir: «Aportava rebot i faltes rebudes, però els seus percentatges no eren excessivament importants». El substitut del búlgar, Luka Bogdanovic, podrà aportar molt en el joc ofensiu de l'equip, sobretot en el llançament exterior: «Necessitem jugadors que ens ajudin a guanyar partits. No dic que el Kaloyan no ho fes, però amb la incorporació del Luka ens retrobarem amb el nostre estil i podrem obrir espais», va explicar Joan Peñarroya.

El tècnic també es va referir a la sortida de Carles Bivià, que molts pensaven d'ell com un jugador per quedar-se fins a final de temporada pel bon rendiment demostrat durant els 12 partits que ha disputat amb la samarreta del MoraBanc. «Se'l va incorporar per complir una tasca i ho ha fet bé. És un base que fa grup i química, però no tenia sentit tenir tres bases», va comentar el tècnic català.

Peñarroya també es va referir a la recent alta de l'infermeria, Marc Blanch, que ja ha començat a entrenar i podria disputar alguns minuts diumenge davant el Bilbao: «Això, ho decidiré jo», va dir el tècnic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT