PUBLICITAT

Mireia Gutiérrez aconsegueix un podi en l'eslàlom FIS de Chaillol

  • L'andorrana és tercera en una prova que comptava amb esquiadores de Copa del Món
EL PERIÒDIC
CHAILLOL

Periodic
Foto: ALAIN GROSCLAUDE / AGENCE ZOOM

L'esquiadora andorrana, Mireia Gutiérrez va afegir un nou podi al seu palmarès en l'eslàlom FIS que es disputava ahir a Chaillol, a França. Gutiérrez va ser tercera després de marcar un temps d'1min 28,44s, 2,07s més lenta que la vencedora de la prova, l'eslovaca Veronika Velez Zuzulova, que va completar l'eslàlom en 1min 26,37s. Tot i ser una prova FIS, és un gran resultat per a Gutiérrez ja que hi havia la presència de moltes corredores de nivell de Copa del Món. «Hem vist quin és el nostre nivell en eslàlom a nivell mundial», va comentar Marc Gutiérrez, l'entrenador de l'esquiadora andorrana.

Sara Raméntol i Carmina Pallàs també van ser presents a la cita francesa i van completar la prova en una bona 10a posició, per a Raméntol, i un satisfactori 15è lloc per a Pallàs. Raméntol va finalitzar l'eslàlom en un temps d'1min 32,12s, quedant-se a 5,75 de la guanyadora, mentre que Pallàs va marcar un temps d'1min 32,75s, a 6,38s de l'eslovaca.

En la segona jornada del European Youth Olympic Festival de Malbun, Liechtenstein, Mariona Raméntol va ser 40a en l'eslàlom.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT