PUBLICITAT

Sorpresa al VPC: Martínez plega

  • La relació deteriorada amb el vestidor i una forta disputa arran de la derrota de dissabte va ser el detonant i agafa el càrrec Romo, el tècnic del filial
IVAN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

Sorpresa majúscula. Dídac Martínez ha deixat de ser l'entrenador del VPC Andorra tot i que era un secret a veus ja des de setembre que deixaria el càrrec quan acabés aquesta temporada. Ell mateix va trucar al president de l'entitat, Pep Escolà, per accelerar els plans inicials i presentar ja la seva dimissió, en plena fase regular i amb l'equip lluitant per l'ascens de categoria.

La derrota del dissabte passat no és el motiu principal, però sí el detonant. La relació entre Martínez i el vestidor estava ja deteriorada des de feia temps i, amb dues derrotes consecutives, només feia falta perdre a casa contra el cuer Launaguet, com així va succeir. L'ex tècnic i alguns jugadors van tenir una forta disputa que va provocar una reunió d'urgència entre vestidor, cos tècnic i directiva, datada per dimecres a la nit. Hores abans, però, Martínez ja havia parlat amb Escolà i li havia fet saber que deixava immediatament el càrrec. Ho tenia tan clar que el president va acceptar la dimissió. Segons fonts consultades per aquest rotatiu, les dues parts s'havien perdut el respecte i la convivència començava a ser difícil. Els resultats són els que manen i perdre contra el cuer va suposar cedir la segona posició que en principi no serveix per pujar directe però sí permet jugar un play-off d'ascens. És la primera vegada que el conjunt tricolor no està en posicions privilegiades i això ha acabat esclatant com una bomba dins del vestidor.

El VPC ha estat ràpid per buscar un successor: es tracta de Manuel Romo, entrenador d'un segon equip que ja no pot competir a França pel que resta de la temporada perquè ha acumulat tres no presentacions en lliga i com a conseqüència ha estat desqualificat. Com ja era sabut que Martínez plegava quan acabés la temporada, la junta ja havia temptejat alguns candidats entre els quals hi havia Romo, però la situació d'urgència no permet temps per fer càstings. «No és encara oficial, però l'acord està pràcticament tancat. Millor algú de casa ara que no tenim marge de maniobra. Per sort aquest cap de setmana no juguem i tindrà deu dies abans de debutar a la banqueta», va manifestar Escolà.

En principi hi serà fins a final de temporada. La política del VPC de fer entrenaments conjunts el primer i el segon equip fa que a Romo no li vingui tot de nou i, només faltaria, no té cap problema de falta de respecte amb el gruix del primer equip. Per al president: «Ha de ser un revulsiu per tornar a guanyar partits».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT