PUBLICITAT

Xavi Vieira ha tingut un accident i l'FC Andorra li vol dedicar el triomf

  • El reforç d'hivern tricolor va tenir un cop amb el cotxe i no corre perill, però la recuperació va per llarg
I.M
ANDORRA LA VELLA

L'FC Andorra es manté com el líder del grup 5 de la Segona Catalana després de sumar els sis punts en els desplaçaments a l'Albi i Palau d' Anglesola. Ara l'objectiu és buscar el primer triomf com a local en el 2015, després d'empatar l'únic disputat al gener a Aixovall contra l'Organyà (2-2).

L'ambient de màxim optimisme, però, s'ha difuminat en els darrers dies. El reforç d'hivern i internacional tricolor Xavi Vieira va baixar a Barcelona el dilluns per motius personals i dimarts, el vestidor que encapçala Justo Ruiz es va assabentar que havia tingut un accident de trànsit amb el cotxe. Ningú no sabia que li havia passat i el tècnic va decidir trucar al seu germà Márcio per tenir més informació: «Pel que es veu va tenir un cop important. No és res greu a nivell de salut, però futbolísticament trigarà un temps en tornar als terrenys de joc. Sembla que la recuperació va per llarg però això és el menys important. Li hem fet saber que té tot el nostre suport, que el recolzem i que l'esperem, però ara s'ha de centrar en posar-se bé», va explicar Justo.

En la mateixa línia es va manifestar Àngel: «Molts ja el coneixíem des de fa anys per amistat o per coincidir jugant a futbol i la veritat és que ha estat dur sentir aquesta notícia». «Ara l'important és que es posi bé i nosaltres intentarem dedicar-li la victòria, sumar tres punts més i mantenir el lideratge», va desitjar el migcampista.

Cap baixa més que la de Xavi Vieira i la de Luis, per a un Justo que considera que no cal reforçar-se per cobrir la baixa de Vieira.

Una de les preocupacions serà evitar encaixar un gol matiner, cosa que s'ha produït en els dos últims partits, en els quals l'Andorra va acabar remuntant. L'altre aspecte preocupant serà el de la manera de plantejar el partit de l'Angulària Anglesola. «Crec que fora hem sumat més que a casa perquè a Aixovall gairebé tots els equips venen a tancar-se, esperar que fem i seguir un camí» indica Àngel. Habitualment és el de continuar amb l'autobús en defensa i buscar el contraatac, més per a un rival que en la primera volta va perdre 0-5.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT