PUBLICITAT

'Purito' i Gracia venen la marca Andorra a Fitur

  • «L'etapa al Principat de la Vuelta'15 passarà la història», diu el de Parets
EL PERIÒDIC
MADRID

Periodic
Gracia i Purito, a les cantonades, amb la delegació andorrana a Fi Foto: sfg

Andorra Turisme no ha volgut, un any més, quedar absent de Fitur que s'està celebrant a Madrid. No han faltat el ministre Francesc Camp, com tampoc el cònsol major de la Massana, David Baró. Amb ells, però, hi havia dues figures mundials en els seus esports: Purito Rodríguez i Cédric Gracia. Els dos residents són icones del Principat que van vendre la marca Andorra a la fira que s'està fenta Madrid, aprofitant que a l'estiu vinent el Principat serà l'epicentre mundial del ciclisme i la BTT:

El resident català va ser una de les grans atraccions dels mitjans de comunicació i no va dubtar a lloar fins els altars l'etapa íntegra que es disputarà al Principat a la Vuelta 2015 (2 i 3 de setembre), davant el mateix director de la carrera ciclista espanyola, Javier Guillén. «Esperem una Vuelta amb molts finals en alt, explosiva. Si abans funcionar, per què canviar-ho, no?», va indicar a nivell general abans de centrar-se en l'onzena etapa: « Serà duríssima; deixarà empremta a la Vuelta i en el ciclisme mundial, es como la de les Dolomites en el Giro. Passarà a la història. Seran només 1450 quilòmetres, però potser suposa estar vuit hores a sobre de la bici».

I és que hi hauran sis ports en alt, sense gairebé descans entre cada un d'ells.

Gracia, de la seva banda, va ser utilitzat com a ganxo per vendre els Campionats del Món de BTT i Trial que es disputaran a la Massana del 23 d'agost al 6 de setembre. «El nostre objectiu és mantenir la seguretat en aquest esdeveniment ja que al llarg del traçat s'hi troben obstacles com el bosc i preveure com aturar bicicletes que baixen a velocitats properes als 60 quilòmetres per hora», va afirmar el resident francès, bicampió del món i ideòleg d'uns circuits que decidiran qui es guanya la plaça per als Jocs de Río 2016.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT