PUBLICITAT

Nomen afirma que seguirà "denunciant tots els actes de corrupció que estem veient en el Govern"

  • El president d'ApC qualificat la trobada amb el Govern i el grup socialdemòcrata de "molt dura"
  • Afirma que si Bartumeu no vol convocar ara les eleccions és perquè "ha de preparar tot el circ mediàtic electoral del PS"
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


Eusebi Nomen ha declarat a la sortida de la reunió amb el cap de Govern que "seguirem denunciant tots els actes de corrupció que estem veient al Govern", i ha aclarit que "els anirem traient de forma clara, contundent i concreta en les sessions de control" al Govern en el Consell General. El president del grup parlamentari d'ApC ha qualificat la trobada, on també hi eren presents ministres i representants del grup parlamentari socialdemòcrata,  de "molt dura" i ha afegit que, des del seu punt de vista, si el Govern no vol convocar ara les eleccions és perquè "ha de preparar tot el circ mediàtic electoral del PS que dura mig any".
El president del grup parlamentari d'Andorra pel Canvi (ApC), Eusebi Nomen, ha declarat que "ha estat una reunió carregada de negativitat per part de Govern que ha rebutjat l'oferta d'unitat i vol anar a eleccions". Ho ha explicat a la sortida de la trobada que han mantingut els tres consellers generals d'ApC -Eusebi Nomen anava acompanyat de Josep Maria Bringué i Carles Ensenyat- amb el cap de Govern, Jaume Bartumeu i els ministres Víctor Naudi i Gerard Barcia, així com el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Francesc Rodríguez, i el president de la Comissió de Finances i Pressupost, Jordi Font.

Eusebi Nomen, però, ha dit que estava en disposició de denunciar "deu casos més de corrupció" dins del Govern com els que es van tractar en la darrera sessió del Consell General. Ha declarat que "seguirem denunciant tots els actes de corrupció que estem veient a Govern" i ha afegit que els aniran traient de "forma clara, contundent i concreta en les sessions de control" al Govern en el Consell General.

El president del grup parlamentari d'ApC ha declarat, a més, que en la reunió que han mantingut "ens han confirmat que no ens deixaran accedir a tots els moviments que està fent el Govern dins de l'Administració; i ho denunciarem perquè no es pot anar per aquest camí, perquè s'ha d'acabar aquesta visió d'Andorra i de governs de partit de donar privilegis als seus".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT