PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Albert Llovera no realitzarà sencer cap campionat

Es ven l’Abarth i està en negociacions amb Fiat per córrer algunes curses

Per J. J. B.

Albert Llovera ven el seu Fiat Abarth
Albert Llovera ven el seu Fiat Abarth | El Periòdic
El Dakar és el Dakar i en el pensament d’Albert Llovera està en tornar-hi. En aquesta direcció va, i mentrestant espera tenir un cotxe i poder competir en alguna prova. Està en negociacions, però el que no farà és completar un programa com en altres temporades.

El Punto Abarth S2000 que l’acompanyava els últims quatre anys, ja no el té. L’ha venut i en breu el vehicle iniciarà un viatge cap a Sud-Àfrica per competir allí. «Ara mateix no tinc cotxe», assenyala Llovera, que està «treballant amb els patrocinadors» per aconseguir un pressupost. A més, «hi ha coses sobre la taula» amb el grup Fiat per poder competir amb algun model de la marca italiana. «Em volen retenir», indica el pilot. El que no farà és completar un calendari, com en campanyes anteriors en el Campionat d’Espanya de ral·lis de terra. En encara s’està recuperant de les conseqüències que li va suposar el Dakar, en la primera ocasió que va ser capaç de completar el raid sud-americà.

L’oportunitat que va sorgir-li de vendre’s l’Abarth no la va desaprofitar. És un vehicle que per les seves característiques és valorat per poder córrer en el campionat nacional d’aquell país, però que per a Espanya «s’ha quedat antic. Feia dos anys que Abarth no hi treballava. Les evolucions estaven molt estancades i el cotxe no donava més. Feia temps que anava al límit». Trobar-se en aquesta situació no l’estanya. «Ja m’imaginava que això passaria», i no té una especial preocupació. Mira al futur: «La meva expectativa és tornar al Dakar i mentrestant córrer on sigui».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT