PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Domini total però només guanya per la mínima

Els tricolors després de vuit partits deixen la porteria a zero

Per JOAN JOSEP BLASCO

Miguel, pressionat en el partit contra l’Alcarràs.
Miguel, pressionat en el partit contra l’Alcarràs. | FCA
Després de la victòria  de l’Atlètic Alpicat, l’FC Andorra estava obligat a guanyar si no volia perdre la seva estel·la. I va fer-ho. Dominant en el joc, però amb la incertesa que suposa anar guanyant només per un gol de diferència. Es va portar els tres punts del camp de la UE Balàfia i amplia diferències sobre el tercer classificat.

Els andorrans van sortir al camp amb la intenció de mantenir-se sòlids en defensa, sense donar espais al rival i mostrar-se segur per no cometre errades. Va aconseguir-ho, assolint fins i tot «que en tot el partit no s’acostessin amb perill a la nostra àrea», indicava el tècnic tricolor, Justo Ruiz. En el primer temps els visitants cada cop es van anar sentint millor, però les ocasions clares eren escasses. Dues arribades de Riera van ser les més destacades. En la represa el domini es va multiplicar i «podríem haver acabat marcant tres o quatre gols». Només en va ser un, obra de Riera al minut 54, aprofitant una assistència de Leo.

El porter lleidatà va ser protagonista, aturant totes les rematades andorranes. Només se li va escapar un xut de Leo que es va estavellar al pal. En la resta, amb rematades de Riera, Juli i Àngel, les va aturar o desviar. «Hem estat molt superiors. No han tingut ni una ocasió i el més normal és que haguéssim acabat golejant», assegurava Ruiz, destacant especialment que «el millor de tot és que hem pogut deixar la porteria a zero». Després de vuit partits seguits encaixant, Pol no va haver de recollir en cap ocasió la pilota del fons de la xarxa. L’FC Andorra segueix a dos punts del líder, l’Alpicat. El que amplia és la diferència respecte al tercer. Ara ocupa aquest lloc el CD Cervera, a nou punts.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT