PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Quatre detinguts en una setmana acusats d’agressions físiques

Els agents van detenir 21 persones durant els últims set dies

Per El Periòdic

Vehicle del cos de Policia.
Vehicle del cos de Policia. | Tony Lara
La Policia va detenir, durant el transcurs de la setmana passada, un total de 21 persones, d’entre les quals quatre van ser acusades d’agressió física. El primer enfrontament va tenir lloc entre un andorrà de 36 anys  i un menor. Presumptament, el primer hauria agredit al jove durant una discussió, arran d’un accident de circulació amb danys materials entre les dues parts.  D’altra banda, un andorrà de 44 anys i una tunisiana no resident de 41 anys, van ser detinguts per agressió física mútua en el transcurs d’una discussió entre la parella, aquesta darrera també hauria comès una desobediència i resistència posterior vers els agents de Policia.
 
A més, la Policia també va detenir un andorrà de 30 anys com a presumpte autor d’una agressió física amb resultat de lesion. La baralla va tenir lloc a la via pública.
 
Cal destacar també que durant la setmana del 2 al 8 de març, set persones van ser detingudes per conduir sota els efectes de l’alcohol. Totes elles tenien entre 21 i 24 anys. Un ‘ells a donar positiu per consum de cocaïna en ser controlat després d’un accident de circulació.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT