PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

UNICEF recapta més de 4.200 euros amb els Petits Encants

Els beneficis es destinaran a la lluita contra la sida al Camerun

Per El Periòdic

Clients dels Encants, en la seva edició anterior.
Clients dels Encants, en la seva edició anterior. | Tony Lara
UNICEF Andorra va recaptar més de 4.200 euros amb una edició reduïda del mercat dels Encants. En només dues setmanes i amb la intenció de treure profit d’allò que no va ser venut en la darrera edició, celebrada el novembre del 2014, la institució va liquidar una gran part dels productes que, d’una altra manera, haurien estat tancats en un magatzem.
 
La directora de l’organització a nivell andorrà es va mostrar «molt satisfeta del balanç», ja que «tota ajuda que arribi amb la fi d’ajudar els nostres projectes, és bona». En un comunicat de premsa el comitè ressaltava la gran afluència de persones desinteressades que acudien als Petits Encants ja sigui per col·laborar amb la causa com per donar suport, i desitjava «poder comptar amb totes elles així com amb els col·laboradors habituals dels Encants», fent referència tant als donants particulars com a les empreses.
 
La finalitat dels diners recol·lectats és donar suport a la lluita contra la sida al Camerun. Aquesta darrera xifra superior als 4.000 euros se suma a l’aconseguida durant l’exercici 2014, que rondava els 40.000 i que contribueix a millorar la vida dels més desfavorits tant a nivell internacional com dins del mateix Principat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT