PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Projecte pensant en els Jocs Olímpics de Tòquio

Aquest any competiran a la Copa del Món de la Seu i l’Europeu júnior

Per JOAN JOSEP BLASCO

L’equip es va presentar al Centre Comercial Sant Eloi.
L’equip es va presentar al Centre Comercial Sant Eloi. | J.J.B.
La Federació Andorrana de Canoa-Caiac i Esports d’Aigües Braves treballa no només en clau de present, sinó també de futur. Compta amb un grup de joves palistes amb els que hi han posat altes expectatives, per donar continuïtat al projecte iniciat per la junta directiva.
 
Els components de l’equip són de categoria júnior i cadet. Clàudia i Mònica Dòria, Marc i Laura Pellicer, Martí Mallol i Zoé Pastor en són els integrants, que tindran com a competicions més destacades aquest any la prova de la Copa del Món a la Seu d’Urgell (7-9 d’agost) i el Campionat d’Europa júnior que se celebrarà a Cracòvia (Polònia) el 26 d’agost. En aquestes cites s’hauran de guanyar el lloc a través dels resultats obtinguts en altres competicions. Divendres inicien aquesta cursa de fons en la Segre Cup a Ponts. L’esdeveniment conclou dissabte a la Seu. També prendran part en la Copa Pirineus, que es disputarà a Pau (26-27 d’abril) i la Seu (1-3 de maig). La preparació la realitzen sota les ordres del tècnic Toni Cadena.
 
Toni Guerra, president de la federació, es mostra satisfet per l’evolució dels palistes nacionals: «Vam agafar gent jove i els resultats en aquests dos anys no han pogut ser millors». En un futur confia en veure’ls als Jocs Olímpics de Tòquio del 2020. «És un objectiu que ens marquem». Els reptes de la temporada és «intentar guanyar totes les competicions on participem», assenyala Marc Pellicer.
 
La federació signava ahir un acord de patrocini amb el centre comercial Sant Eloi, que aportarà 2.000 euros anuals. Aquesta injecció econòmica significa quasi un 25% de la subvenció del Govern que té l’ens cada any, que ascendeix a 7.900€.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT