PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 106.000 persones s’informen a l’oficina central

Els sol·licitants pertanyen a 38 nacionalitats dierents.

Per El Periòdic

Façana de l'oficina de turisme de la capital.
Façana de l'oficina de turisme de la capital. | Tony Lara
En els darrers 12 mesos, l’oficina de Turisme d’Andorra la Vella va facilitar informació a un total de 106.526 persones. Cal sumar a aquesta xifra els usuaris atesos mitjançant el servei telefònic, que supera les 3.000 persones.
 
Una altra via d’obtenció d’informació de caràcter turístic és el correu electrònic, amb poc més de 800 consultes. A més, cal tenir en compte el correu postal. Gairebé dos centenars de persones van sol·licitar informació a través d’aquesta via.
 
Els intercanvis s’han produït amb totes les nacionalitats i les informacions facilitades no només consistien en les activitats turístiques de la capital sinó de les diferents opcions de lleure del Principat. Durant l’exercici 2014 les consultes han incrementat un 6,5% respecte del 2013. 
 
Segons les estadístiques realitzades des de l’oficina, el 44% de les persones que s’hi van adreçar eren ooriginàries d’Espanya, un 16% eren de nacionalitat francesa i, també en un 16%, els demandants eren europeus. El percentatge restant correspon a curiosos de 38 països diferents. Maig i agost són els mesos amb més consultes, en detriment de gener i febrer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT