PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Oliveres creu que l'aeroport únicament beneficia a Andorra

L’economista considera «improcedent» la inversió feta per la Generalitat

Per JOSEP ROMERO

Oliveres en la sala on es va projectar el documental, dilluns passat.
Oliveres en la sala on es va projectar el documental, dilluns passat. | EL PERIÒDIC
L’economista i dirigent de Procés Constituent, Arcadi Oliveres, va denunciar ahir la inversió econòmica realitzada per la Generalitat de Catalunya per la conversió de l’aeroport de la Seu en una infraestructura adaptada als vols comercials i de viatgers. Oliveres que va participar dilluns al vespre en una xerrada sobre el documental «Mai és fa tan fosc» a la capital alturgellenca, va assegurar que de l’aeroport «principalment es beneficiarà Andorra amb l’arribada de turistes russos». Per tot plegat va afegir que es tracta d’una «situació inadequada i completament improcedent».

Oliveres va posar l’exemple anterior per explicar el moment actual que travessen les relacions de Catalunya amb el Principat, en les que «en moltes coses s’està anant en direcció contrària».

D’altra banda, l’activista va instar al govern andorrà a donar més facilitats per poder accedir a la nacionalitat a totes aquelles persones «que hi treballen i contribueixen en un país tan petit en nombre d’habitants», qualificant la situació que es dóna «d’incomprensible».

Pirineus / D’altra banda, Oliveres va reconèixer que les comarques pirinenques han estat «tradicionalment maltractades pel món industrial» tot i que ara hi ha una tendència a tornar al món rural.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT