PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS aposta per «sumar esforços» de cara a les eleccions comunals

A Encamp la intenció es mantenir la unió amb IC, Verds i Independents

Per EL PERIÒDIC

Pere López, primer secretari del PS.
Pere López, primer secretari del PS. | TONY LARA
El primer secretari i conseller general del Partit Socialdemòcrata, Pere López, va explicar durant la celebració del Primer de Maig d’ahir a Escaldes-Engordany que el partit treballa en una ponència marc amb l’estratègia comunal de cara al pròxim congrés que han convocat per al 16 de maig. López va indicar que volen construir «projectes progressistes el més ampli possible» i per a fer-ho aposten per «sumar esforços» dins de les forces polítiques i de la societat civil.

L’objectiu general, segons va manifestar, és «donar continuïtat a la vocació oberturista de les eleccions generals». El dia 16 de maig els membres del partit debatran la ponència marc per preparar les eleccions comunals amb una vocació «oberturista» i amb la voluntat que cada comitè local tingui un «cert marge d’actuació», va explicat el primer secretari del PS, Pere López.

A Encamp, amb IC+Verds+Independets / Per la seva banda, el conseller socialdemòcrata d’Encamp, Joan Sans, va exposar que en l’àmbit de la parròquia segueixen treballant amb els companys d’Iniciativa Ciutadana, els Verds i Independents amb els que es van presentar a les eleccions generals.

Ara, segons va dir, han de construir «la base del programa electoral que volem defensar a les comunals» però, de moment, no es plantegen pactes amb altres equips de la parròquia encampadana. Això sí, un cop es consolidi el programa, tampoc no descarten que hi pugui haver un «acostament» amb altres grups que tinguin interès a presentar un projecte «fort i potent», va assegurar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT