Líders a falta de tres jornades

L’FC Andorra venç l’Artesa i aprofita la punxada de l’Alpicat

Per JOAN JOSEP BLASCO

Jarabo serveix una falta en el partit del seu debut amb la samarreta tricolor contra l’Alpicat. | J.J.B.
Se li posa de cara l’ascens directe a l’FC Andorra. Necessitava que en les quatre jornades que resten per finalitzar el campionat l’Atlètic Alpicat punxés, mentre que no podia fallar per tenir aspiracions. I a les primeres de canvi es produeix. La victòria contra el CE Artesa de Segre (0-2) permet ser líders en solitari.

Els tricolors sortien al camp sabent que el dia abans l’Alpicat havia empatat, amb dos gols de la UE Balàfia en el temps de descompte. El darrer reforç, Brian, sortia de titular. De seguida els andorrans van agafar les regnes del matx i al minut 9 es posaven per davant. Jarabo servia un còrner i Ferré rematava al travesser. El rebuig el recollia Àngel, que també enviava la pilota al travesser, i Mateo a la tercera no perdonava. Els tricolors van gaudir d’un bon grapat d’ocasions, però va tornar a patir la falta d’encert d’altres ocasions. Ludo i Brian es van tornar amb un encertat porter. Pol només va patir un xut, i aquest es va estavellar en tot el travesser.

Leo sortia al camp en la segona part i va poder marcar en dues ocasions. Els tricolors no patien gens, però sabien que en qualsevol jugada aillada podien tenir un ensurt. Al minut 82 un penal d’Escolà sobre Sebas es va encarregar de transformar-lo Jarabo, per sentenciar el partit. El de Viladecans amb el gol arrodonia una gran actuació personal. L’entrenador, Justo Ruiz, destacava que «l’equip ha respòs de forma fabulosa a l’oportunitat que teníem al davant» després de l’empat de l’Alpicat, i que defensivament estan encertats: «Ens fan molt poques ocasions». L’FC Andorra és líder en solitari i no depèn de ningú altre per ser equip de Primera Catalana la pròxima temporada. «Som molt conscients de l’oportunitat que tenim al davant. Tornem a dependre de nosaltres mateixos. Ens queden tres finals i sabem que si guanyem tots els partits serem campions i pujarem de forma directa», subratllava.