PUBLICITAT

Andorra La Vella

Els treballs d’obres del Centre dels Serradells costen 1.226.000 euros

La piscina olímpica estarà tancada durant més de tres mesos

Per EL PERIÒDIC

Competició de Triatlo a la piscina dels Serradells, 2014.
Competició de Triatlo a la piscina dels Serradells, 2014. | ALEX LARA
el recinte de la piscina olímpica del Centre Esportiu dels Serradells, romandrà tancat al públic a partir de l’1 de juny i fins al 26 de setembre, degut a les obres i treballs que s’efectuaran a l’estructura i les diverses intervencions de tipus arquitectònic que es realitzaran durant aquest període. El conjunt dels treballs detallats han estat adjudicats a l’empresa LOCUBSA, per un import total de 1.226.000 euros. Així ho va informar ahir el Comú d’Andorra la Vella.
Es preveu, a més, que la durada total de les obres sigui d’uns cinc mesos, posant-les com a finalitzades el mateix dia que s’hauria de reobrir la piscina. Tenint en compte també, que les obres es van iniciar el 28 d’abril.
 
Pel que fa als canvis estructurals, es sanejaran les bigues de suport i la coberta del recinte i es reforçarà amb tirants d’acer inoxidable. A més es col·locaran tires de fibra de carboni en diversos punts de la planta de les instal·lacions tècniques. I es subjectarà i reforçarà la via d’accés a la plaça Pierre de Coubertin. I en respecte a les reformes d’arquitectura, es farà l’aïllament i impermeabilització de la coberta del recinte, es segellaran les fissures del paviment de les plantes de l’aparcament i es col·locarà una làmina d’estanqueïtat termosegellada a les platges i vasos de les piscines.
 
Alternatives al tancament / L’Àrea d’Instal·lacions Esportives, conjuntament amb l’Àrea d’Activitats i Programes Esportius del Comú d’Andorra la Vella, han establert acords amb dos centres esportius comunals i amb dos centres educatius de la Parròquia per poder continuar oferint un servei de piscina als usuaris habituals del Centre Esportiu dels Serradells durant els mesos d’obres. 
 
A més «d’assegurar de la millor forma possible la bona continuïtat de les accions i preparacions físiques dels integrants de l’Escola de Natació dels Serradells» i alhora, «permetre el correcte desenvolupament de les activitats infantils d’estiu, programades pel departament d’Espots», així ho va anunciar ahir el comú. A més, durant els treballs, els abonats al Centre Esportiu dels Serradells podran accedir a la piscina del Centre Esportiu d’Ordino i a la del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria presentant l’acreditació de l’abonament d’Andorra la Vella. I en el mes de juny, l’Escola de Natació traslladarà la seva activitat a la piscina del Lycée Comte de Foix. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT