PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra demostra contra el Linyola la seva condició de líder

Es mostra superior al rival i resol el partit amb un gol al començament de cadascuna de les parts

Per JOAN JOSEP BLASCO

Mateo lluita pel control de la pilota amb un jugador del Linyola.
Mateo lluita pel control de la pilota amb un jugador del Linyola. | J.J.B.
Un gol en l’inici de cadascuna de les parts van decidir l’enfrontament. L’FC Andorra va superar amb escreix el CF Linyola, el que li permet mantenir la diferència de dos punts amb l’Atlètic Alpicat, que va vèncer amb golejada inclosa a la Seu d’Urgell.
 
Els tricolors van tenir un partit plàcid, dominant al rival i sense permetre-li que pensés que podia endur-se algun punt d’Aixovall. Jarabo va ser qui més va intentar-ho de cara a porteria. Primer va avisar amb un xut des de fora l’àrea i al minut 8 rematava de cap una passada de Sebas per agafar el porter a contrapeu i superar-lo. Les millors ocasions del Linyola van venir per dues errades d’Àlex. Apha, el millor jugador de llarg dels lleidatans, li va prendre la pilota quan li volia cedir a Pol. En la primera Víctor xutava fora en una oportunitat franca per marcar. En el servei d’una falta Sergi tocava amb el cap quan volia rebutjar i l’esfèrica va anar al travesser de la seva pròpia porteria. Leo va poder fer el segon a boca de canó després també que se servís una falta lateral, però enviava la pilota massa alta.
 
En la represa el mateix Leo per banda esquerra passava a Sebas, i aquest a Riera que marcava el segon. Els tricolors van continuar imposant el seu domini i no van permetre que el rival pogués reaccionar. Jarabo, en una falta directa, enviava la pilota ajustada al pal, però Pau s’estirava per rebutjar-la. Després del partit l’entrenador de l’FC Andorra, Justo Ruiz, destacava que a més del control que s’havia exercit no encaixar cap gol havia estat una de les claus. «Mantenir la porteria a zero és una avantatge perquè creem moltes ocasions», exposava el tècnic, que és conscient que encara queda feina per fer fins acabar la temporada per confirmar l’ascens a Primera Catalana: «És una victòria important però encara ens queden dos partits per guanyar».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT