PUBLICITAT

Andorra La Vella

Nova quota de 250 permisos de residència i treball

El Govern licita les obres de canalització i passeig de vianants al riu Valira

Per ESTEFANIA GRACIA

Recreació virtual de com quedarà la zona del riu Valira a l’alçada del Lycée Compte de Foix.
Recreació virtual de com quedarà la zona del riu Valira a l’alçada del Lycée Compte de Foix. | Govern Andorra
En la roda de premsa posterior a la sessió de Consell de Ministres d’Andorra d’ahir, es va comunicar l’aprovació d’una nova quota d’autoritzacions de residència i treball per compte propi. En total, es donaran 250 nous permisos, 50 d’ells reservats per a professionals liberals. 
 
D’altra banda, el portaveu del Govern, Jordi Cinca, va informar de la licitació de les obres de canalització i passeig de vianants al riu Valira, a l’alçada de la zona del Lycée Compte de Foix. Les obres tindran un termini d’execució de 22 setmanes, i l’inici dels treballs està previst per al 22 de juny. Aquestes, però, es faran en dos torns, per tal de fer-les fora del període escolar, una aquest estiu i l’altra l’estiu següent.
I seguint amb obres urbanístiques, també es va informar de l’adjudicació de l’execució de la segona fase dels treballs de millora de la carretera del Coll d’Ordino i de la carretera de Montaup. Aquestes han estat adjudicades a les empreses PROGEC i CEACSA respectivament. Amb un pressupost total de 593.235 euros pels dos treballs. 
 
A més, Cinca també va manifestar la publicació del text refós de la Llei general de les finances públiques del 19 de desembre de 1996. I va anunciar tres nous nomenaments; Eva Descarrega com a secretària d’Estat de Justícia i Interior, Clàudia Cornella com a secretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals i Jordi Beal com a secretari d’Estat d’Esports. El portaveu també va informar de l’aprovació del nomenament de Cristina Rodríguez com a ambaixadora a França. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT