PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

El jove agredit a Escaldes va ser colpejat amb una barra de ferro

El francès apallissat a l’avinguda del Pessebre segueix ingressat

Per EL PERIÒDIC

Avinguda del Pessebre
Avinguda del Pessebre | Tony Lara
El noi de nacionalitat francesa que va resultar greument ferit la matinada de dissabte a diumenge a Escaldes-Engordany segueix ingressat en observació a l’Hospital de la Vall d’Hebrón de Barcelona. Segons ha pogut saber EL PERIÒDIC, el jove francès d’una edat compresa entre 25 i 30 anys, va ser colpejat amb una barra de ferro i aquest fet, entre d’altres agressions, va provocar que se’l trobés inconscient al carrer. 
 
Totes les fonts apuntaven que la causa va ser una pallissa, ja que a dos quarts de quatre de la matinada un ciutadà anònim va trobar al noi inconscient al terra de l’avinguda del Pessebre i a prop d’un local d’oci, amb evidents signes de violència. Aquest ciutadà que va trobar al noi ferit va avisar a les autoritats perquè aixequessin acta del fet i poguessin començar a tractar al jove francès agredit. Els Bombers i la Policia es van personar fins al lloc dels fets i el van traslladar ràpidament al Hospital de Meritxell, amb un traumatisme cranial de gravetat i amb una hemorràgia cerebral crítica. Després que el personal de l’UCI l’hagués atès en primera instància, als voltants de les 7 del matí el pacient va ser traslladat en helicòpter amb un alt risc de mort fins a la Vall d’Hebron, a Barcelona, per ser tractat allà. 
 
Des de l’hospital català indiquen que el seu pronòstic és reservat i el seu estat és greu, però dins d’una certa estabilitat, que segueix ingressat a la unitat de cures intensives donada la gravetat dels fets i per la necessitat de practicar-li més proves per poder veure la seva evolució. La Policia va obrir una investigació per aclarir els fets però encara no hi ha cap detingut relacionat amb aquest lamentable succés.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT