PUBLICITAT

Dinar de germanor dels padrins de la Massana

La tradicional trobada de la gent gran va tenir lloc a la Caubella de Pal

Actuació de la coral Les Orenetes, dissabte
Actuació de la coral Les Orenetes, dissabte | Comú La Massana
La Massana va celebrar dissabte el tradicional dinar de germanor de la gent gran que va acollir el restaurant la Caubella, de Pal. Alguns dels padrins era el primer cop que hi anaven i, engrescats, van assegurar que repetirien l’experiència l’any vinent. Després de visitar part de les instal·lacions de Pal, els padrins van començar a arribar a partir de les dotze per xerrar una estona entre ells i conèixer-se més, abans de la missa. L’acte litúrgic va comptar amb la participació de la coral Les Orenetes que, posteriorment, va oferir un concert. 
Mentrestant, l’activitat al restaurant no parava, sobretot als fogons, on es va preparar un bon àpat per a tots els assistents. Per a alguns dels padrins aquesta era la primera trobada de germanor.
El dinar va servir perquè els padrins poguessin conversar amb un bon plat a la taula. Hi havia padrins de tots els pobles de la Massana. També un bon nombre de representants de la comunitat angloparlant, molt activa en aquesta parròquia. El premi i un dels moments emotius va arribar a les postres, quan el padrí de més edat, en aquest cas de 87 anys, va tallar el pastís commemoratiu. L’homenatge a la gent gran no acaba aquí, perquè la setmana vinent se celebra l’aniversari d’un avi centenari. La trobada va resultar d’allò més agradable i amb diferents propostes com la missa, el concert coral, el dinar i el ball final que va permetre gaudir a tots els assistents.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT