PUBLICITAT

Santa Coloma

Un jove detingut per atropellar mortalment un home de 77 anys

El conductor feia marxa enrere en un carrer de Santa Coloma

Per EL PERIÒDIC

El carrer Castell de Sant Vicenç de Santa Coloma, ahir.
El carrer Castell de Sant Vicenç de Santa Coloma, ahir. | ANA / M.B.
Un home de 77 anys va morir dilluns al vespre en ser atropellat al carrer Castell de Sant Vicenç de Santa Coloma. Quan el conductor d’un vehicle que estava estacionat, feia marxa enrere per incorporar-se a la calçada. Segons va informar el cos de Policia, l’home atropellat, de nacionalitat andorrana, va resultar ferit molt greu, i unes hores més tard va morir. 
 
Doncs segons es va informar des de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, l’home va ser traslladat pel Servei Urgent Médic d’Andorra (SUM) al centre hospitalari amb un politraumatisme molt greu, i dues hores més tard d’estar en observació, el seu cos no va poder resistir més i va defallir. Al llarg d’ahir, però, se li va practicar l’autòpsia per acabar d’esclarir l’afectació i la causa concreta de la mort. Pel que fa al conductor del vehicle, un resident de nacionalitat portuguesa i de 21 anys, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi per imprudència.
 
Els fets van tenir lloc poc abans de les 20 hores del vespre, quan el conductor, que portava un vehicle marca Seat Toledo amb matrícula del Principat, estava estacionat sobre la vorera del número 1 del carrer Castell de Sant Vicenç, a Santa Coloma, i es va disposar a fer una maniobra marxa enrere per incorporar-se al carril transitable, però mentre estava realitzant el moviment, la víctima, que estava caminant per la vorera, va ser colpejada i atropellada amb la part posterior del cotxe. 
 
A més, segons va informar la Policia, se li va realitzar un control d’alcoholèmia al conductor en busca de possibles substancies tòxiques, i aquest va donar negatiu.  De totes maneres, el jove va ser detingut com a presumpte autor del delicte a l’espera que es puguin esclarir tots els fets i les accions succeïdes. I per iniciar amb la recerca, els agents de Policia del Grup d’Investigació d’Accidents de Trànsit,  van estar instruint l’atestat per esbrinar les causes probables de l’accident. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT