PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El Mercat Medieval dels Canonges, el 13 i 14 de juny

L‘esdeveniment lúdic es trasllada de data per no coincidir amb el Corpus

Per EL PERIÒDIC

Una edició anterior del Mercat Medieval dels Canonges de la Seu.
Una edició anterior del Mercat Medieval dels Canonges de la Seu. | EL PERIÒDIC
La Seu d’Urgell celebrarà la 14a edició del Mercat Medieval dels Canonges el cap de setmana del 13 i 14 de juny als carrers del centre històric de la ciutat. El trasllat del mercat al segon cap de setmana de juny s’ha fet per evitar la coincidència amb la processó de Corpus, prevista per la parròquia de Sant Ot el 7 de juny.
 
Més d’un centenar de parades d’artesania ocuparan el carrer dels Canonges i Lluís de Sabater durant els dos dies de mercat. Per aquest motiu, les parades del mercat setmanal que normalment s’ubiquen al carrer dels Canonges es traslladaran al carrer Lluís de Sabater, entre el carrer Major i Passeig Joan Brudieu. Pel mateix motiu, se suspendrà la celebració dels Encants dels Canonges, el mercat de segona mà, el dissabte 13 de juny.
 
Quant a les activitats d’animació previstes durant el Mercat Medieval, a banda de les itinerants, els urgellencs i visitants podran gaudir d’actuacions a la plaça dels Oms i al jardí de la Catedral, a la sala Sant Domènec, al pati de la Biblioteca Sant Agustí, a la plaça del Pati Palau, a l’església de Sant Miquel i al Parc del Cadí. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT