PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La pluja provoca inundacions i avui s’espera més aigua

Els Bombers han de fer sortides a gairebé totes les parròquies

Per EL PERIÒDIC

Un vehicle passa per una zona inundada, ahir a Santa Coloma.
Un vehicle passa per una zona inundada, ahir a Santa Coloma. | FACEBOOK
La pluja caiguda ahir al Principat en forma de tempestes primaverals –les primeres serioses de la temporada– va provocar nombroses inundacions en la majoria de les parròquies del Principat. Els Bombers van haver d’actuar a Escaldes-Engordany, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Encamp. Novament, la zona de Santa Coloma va ser de les més afectades perquè la quantitat d’aigua no va permetre que el clavegueram l’absorbís. A més, avui la previsió indica que caurà encara més pluja.
 
La previsió per a divendres, dissabte i diumenge ésde fortes pluges, especialment a la tarda, però si bé ahir en va caure amb força, els mapes indiquen que el gruix serà avui, tot i que també continuarà demà. 
 
Ahir els Bombers van tenir molta feina a partir de les 19h quan van començar a inundar-se algunes zones. Algunes de les actuacions van arribar a zones altes com Valira nova a Encamp, però especialment l’afectació va ser en la part baixa del país, havent d’actuar per extreure aigua tant a Sant Julià com Escaldes-Engordany i especialment a Andorra la Vella, on novament la zona de Santa Coloma es va veure afectada amb molts baixos inundats.
 
Fa temps que es treballa per millorar les condicions d’aquest barri de la capital, però de moment els problemes continuen. Ahir carrers com la Baixada del Molí, l’avinguda d’Enclar i o dels Barrers van ser tallats al trànsit degut a la quantitat d’aigua acumulada. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT