PUBLICITAT

PONTEVEDRA

Amàlia Vinyes es trenca un canell al Ral·li Rías Baixas

La pilot andorrana pateix una sortida de carretera en l’especial inicial

Per El Periòdic

Amàlia Vinyes, amb el guix al canell i la seva copilot al Ral·li Rías BAixas, Aintzane Goñi.
Amàlia Vinyes, amb el guix al canell i la seva copilot al Ral·li Rías BAixas, Aintzane Goñi. | TWITTER
Amàlia Vinyes no va tenir gens de sort en el Ral·li Rías Baixas, la segona prova del Campionat d’Espanya d’Asfalt (CERA) disputat el cap de setmana passat a Pontevedra. La pilot andorrana va tenir una presència testimonial a la cursa gallega perquè en la primera especial del primer dia es va veure obligada a abandonar.
 
Dissabte començava la jornada amb una especial entre Chenlo i Morgadáns de poc més d’11 quilòmetres. La pilot andorrana tornava a tenir al seient de copilot Aintzane Goñi, absenta en la primera cita a les Canàries, que compensaria la falta d’experiència de l’andorrana al volant del Ford Fiesta R2 de l’equip RMC Motorsport, amb el qual gairebé no ha viscut rodatge. Sobretot en competició. Així que camí de Morgadáns, en una zona molt ràpida i amb grans quantitats de grava escampada per tots els racons, Vinyes va patir una sortida de carretera que la va deixar fora de combat: «No he pogut aguantar el cotxe i el que m’ha passat ha estat inevitable, amb tanta mala sort que m’he trencat el canell», va explicar abans de deixar clares les prioritats en el futur pròxim: «Ara toca recuperar-se d’aquesta lesió per reprendre l’activitat el més aviat possible».
 
UN ‘DÉJÀ VU’ DE LES CANÀRIES

La petita dels germans Vinyes és ara mateix l’única representant tricolor al CERA 2015, vist que el seu germà Joan continua lesionat. La lesió al canell no ha de ser, en principi, un motiu per variar el calendari. Amb tot, la situació viscuda a Pontevedra no és més que un record del que havia passat a les Canàries. Primera especial, i l’andorrana que havia d’abandonar per problemes electrònics i el trencament del palier. Amb tot, va aprofitar l’opció super ral·li per adquirir rodatge. Dissabte, ni això. Ourense serà la pròxima cita, el 12 de juny. El canell dirà si torna a Galícia.
PUBLICITAT
PUBLICITAT