PUBLICITAT

Reykjavík

Medalla assegurada en els dobles

Jean Baptiste Poux i Laurent Recouderc accedeixen a les semifinals i avui lluiten per arribar a la final davant Xipre

Per #GASS

Jean Baptiste Poux, Gerard Blasi i Laurent Recouderc, ahir després de vèncer en el partit de dobles.
Jean Baptiste Poux, Gerard Blasi i Laurent Recouderc, ahir després de vèncer en el partit de dobles. | #GASS
La delegació de tennis portarà, com a mínim, una medalla. Tot i això, encara està per decidir el color d’aquesta, i el primer pas per decidir com serà la medalla es pot donar avui. 
 
Ahir, Laurent Recouderc i Jean Baptiste Poux van vèncer en un partit ajustat a la parella d’Islàndia, Bonnifacius i Gunarsson, per 7-5 i 6-4. Amb el triomf van obtenir l’accés a les semifinals, les quals disputaran avui al vespre, que assegura una medalla. Serà davant els caps de sèrie número dos, Xipre, que presenta la parella de Chrysochos i Kyratzis, dos rivals potents. «Serà un partit molt dur» va comentar Gerard Blasi, de la Federació Andorrana de Tennis.
 
Recouderc també va vèncer el seu duel d’individuals, que finalment sí que va disputar, davant el mateix rival que es va trobar al partit de dobles, Rafi Bonifacius. L’enfrontament es va saldar amb un resultat de 6-0 i 7-6. «Ha desconnectat una mica», va explicar Blasi respecte a la diferència entre el primer i el segon set. Recouderc no haurà de tornar a jugar en individual fins dijous, amb el duel de quarts, on encara espera rival. 
 
Poux és qui té l’agenda més ajustada avui. Abans del partit de dobles amb Recouderc, el tennista té dos enfrontaments, un al matí, a les 12h, hora andorrana, i un altre a les 17h. El primer és el seu enfrontament d’individual, on jugarà davant el cap de sèrie número quatre, el luxemburguès Ugo Nastasi, que és un dels favorits a medalla en individuals. 
 
El tercer partit que Poux ha de disputar avui és el de mixte, juntament amb Judit Cartañà, davant la parella de Liechtenstein, Von Deichmann i Leich. «Ella és bona i juguen molt bé», va exposar Blasi, que veu complicat poder superar els caps de sèrie número tres de la categoria. 
Cartaña no va poder imposar-se ahir a la cap de sèrie número dos, Katinka Von Deichamnn, de Liechtenstein, i va quedar fora de la competició en la categoria individual de dones. El resultat del partit va ser de 6-4 i 6-2. Malgrat l’eliminació de la jove andorrana, que s’estrenava ahir en uns Jocs dels Petits Estats, encara li queda la competició de mixte.
PUBLICITAT
PUBLICITAT