PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Festa de la parròquia i la Fira Gastronòmica conviuen a Escaldes

L’esbart Santa Anna i l’arròs popular seran el plat fort de les jornades

Per EL PERIÒDIC

La consellera de Cultura d'Escaldes, Núria Barquín, i el director de la Fira Gastrònoma, David Mármol, durant la presentació dels dos esdeveniments aquest dimarts.
La consellera de Cultura d'Escaldes, Núria Barquín, i el director de la Fira Gastrònoma, David Mármol, durant la presentació dels dos esdeveniments aquest dimarts. | ANA /M. C.
La Festa de la parròquia omplirà d’activitats per a grans i petits els diferents carrers d’Escaldes durant aquest cap de setmana, on se celebrarà la 37a edició de la festa. El primer esdeveniment de l’acte, inclou un concert de l’ONCA amb’ Laura Simó & Dick them trio’, i dijous, un altre espectacle de la coral de la parròquia i Ball de nit dissabte. El plat fort, però, serà diumenge, amb l’actuació de l’esbart Santa Anna, l’arròs de muntanya popular i el Ball de tarda amb el duet ‘Sarau’, entre altres. 
 
A més, aquesta celebració coincidirà també amb la Fira Gastrònoma, que s’instal·larà del 12 al 14 de juny a la plaça Coprínceps i als seus voltants, amb un total de divuit expositors que oferiran els seus millors plats i degustació de vins d’Andorra, de Catalunya i de França. 
 
La coincidència d’ambdós esdeveniments, però, «és casual», doncs així ho va reconèixer ahir la consellera de Cultura, Núria Barquín, i el director de la Fira, David Mármol, durant la presentació de les jornades. Tot i que creuen que aquests «es complementen i donen l’oportunitat de més activitats». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT