PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Stojanovski: «Schreiner, Navarro i Sada continuen i Bogris, potser»

El macedoni és partidari de mantenir el col·lectiu que tan bon rendiment va donar a partir del febrer

Per El Periòdic

Stojanovski dirigeix un atac del MoraBanc en un partit d’aquesta temporada al Poliesportiu d’Andorra.
Stojanovski dirigeix un atac del MoraBanc en un partit d’aquesta temporada al Poliesportiu d’Andorra. | BCA
El BC MoraBanc Andorra està ara immers en la feina de despatxos per confeccionar la plantilla que tornarà a jugar la pròxima temporada en la millor lliga d’Europa. Vojdan Stojanovski, el primer en segellar la seva renovació –per a les dues pròximes temporades–, té clar que per fer una bona temporada 2015-2016 caldrà mantenir aquell grup de jugadors que justament va començar a rendir i a treballar-se la salvació entrat el mes de febrer, quan van aterrar ell i el croat Luka Bogdanovic.Significatiu, però, el que va afegir el macedoni sobre els seus companys: «Schreiner, Navarro i Sada continuen», va aplaudir per donar força a la seva teoria de que mantenir el grup els farà forts el pròxim curs. «I potser Bogris», va afegir.
 
Dels quatre citats per Stojanovski és sabut que a Sada li queda encara un any de contracte, Navarro acaba de renovar per dues temporades, i Schreiner i Bogris tenen una mena d’1+1: si el club els vol pot renovar-los automàticament però abans del 30 de juny. Sinó, els pot fer fora. Però si ells volen marxar contra la voluntat del club, haurien de pagar una clàusula de penalització com en el seu dia va passar, per exemple, amb Dani Pérez i el Fuenlabrada. Així doncs que el macedoni digui que Schreiner continua i que el futur de Bogris és una incògnita és, almenys, sospitós. Sembla que el futur del grec apunta a fora del Principat.
 
LLOA ELS COMPANYS DE VESTIDOR

Stojanovski ha signat la renovació per com se sent tractat i perquè, va reiterar, hi ha talent col·lectiu: «Quan vaig arribar em vaig trobar un vestidor amb grans persones, grans companys. I si a la segona volta vam jugar bé, ho hauríem de fer durant molts mesos, tot i que és massa d’hora encara per dir-ho». Amb tot, tampoc no nega que es troba còmode vivint al Principat: «Estic molt bé, visc en una gran ciutat que a més és tranquil·la i quan tinc algun dia lliure també puc anar de visita a Barcelona». L’esquí, per exemple, li sembla un fet curiós “a l’hivern veig molta gent que puja a les muntanyes... Andorra is ‘great’», va comentar en un divertit anglès.
 
L’escorta macedoni ha jugat 13 partits amb el MoraBanc Andorra aquesta temporada destacant per la seva capacitat resolutiva en moments complicats. A nivell estadístic, per mitjana, ha estat el màxim anotador de l’equip amb 12.4 punts per partit mostrant-se gairebé infal·lible des del punt de personal (91%) i una amenaça permanent en el tir de tres (39%). Uns números que  guanyar-se la trucada de Macedònia: «Podré descansar dos mesos perquè el 25 de juliol m’he d’incorporar a la selecció nacional per preparar el campionat d’Europa; serà un estiu una mica dur», afirmava amb un somriure el jugador.
 
Vojdan Stojanovski, que serà jugador del MoraBanc Andorra les dues pròximes temporades, no començarà la pretemporada al mateix temps que els seus companys precisament perquè disputarà amb Macedònia el campionat d’Europa de bàsquet, que aquest any comptarà amb cinc seus de quatre països diferents i la de Macedònia serà a Zagreb (Croàcia).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT