PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

150 músics repartits en 35 formacions a la Festa de la música

S’acolliran diversos concerts als carrers cèntrics d’Andorra la Vella i Escaldes

Per EL PERIÒDIC

Actuació d’una edició anterior de la Festa de la música
Actuació d’una edició anterior de la Festa de la música | EL PERIÒDIC
La Festa de la música es celebrarà com cada any el 21 de juny, el dia del solstici d’estiu. Des de les 11:00 hores del matí fins a les 20:00 hores, s’acolliran 150 musics repartits en 35 formacions musicals que actuaran tots de forma benèvola per celebrar plegats el dia de la música. A més, es recolliran en cinc escenaris diferents, la Plaça de la Rotonda, la placeta davant de Super U, el Prat de les Oques, la Plaça Coprínceps i la zona Vivand Carlemany 42. 
 
Amb motiu d’aquesta celebració, l’Ambaixada de França ha organitzat, conjuntament amb l’aAssociació de Músics d’Andorra una sèrie de concerts que tindran lloc al llarg dels carrers cèntrics d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. L’esdeveniment popular estarà obert per a tots els músics amateurs o professionals que hi vulguin participar de forma desinteressada, i serà totalment gratuït. 
 
Es tracta doncs d’una mescla de tots els estils musicals i va dirigida a tots els públics, amb l’objectiu de «popularitzar la pràctica musical i familiaritzar joves i no tan joves en totes les expressions musicals», segons comenta l’organització. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT