PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

TV3 respon a la demanda de Batalla pel reportatge ‘Contraban’

Duart demana disculpes i subratlla que no s’ha volgut contribuir a l’estigmatització

Per EL PERIÒDIC

Imatge del documental ‘Contraban’ emès a TV3.
Imatge del documental ‘Contraban’ emès a TV3. | EL PERIÒDIC
El president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, va respondre ahir a la carta que va enviar l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, com a queixa del tractament informatiu vers la ciutat i la comarca en el documental ‘Contraban’, emès el passat 2 de juny en el programa ‘Sense Ficció’. En la missiva, Duart va demanar disculpes «per si en algun moment la forma en què s’han desenvolupat els continguts no s’adiu adequadament a la voluntat i compromís de la Corporació amb el territori i les persones».
 
Duart també va expressar «la comprensió i preocupació» per la percepció sobre el reportatge. En aquest sentit, l’escrit exposa una reflexió en relació amb el servei públic de comunicació dels mitjans públics catalans i deixar clar «la voluntat de garantir l’atenció a tot el territori des de la perspectiva nacional, comarcal i local, evitant oferir una visió centralista del país». 
 
La Corporació Catalana expressa, a més,el convenciment que actualment es reconeix «la singularitat, les tradicions i els valors de la Seu, com a capital activa, treballant amb esforç el seu lideratge territorial, la seva capitalitat cultural i el manteniment i desenvolupament d’un teixit comercial i empresarial que aposta per projectes emprenedors i de futur». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT