PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Ourense tampoc serà equip de la Lliga Endesa

Els clubs ACB ho retifiquen en l'assemblea

Per JOAN JOSEP BLASCO

Solana i Aixàs, en primer pla, a l’assemblea de l’ACB.
Solana i Aixàs, en primer pla, a l’assemblea de l’ACB. | ACB Photo
La pròxima temporada la Lliga Endesa comptarà amb els mateixos equips que en la passada. En l’assemblea general de l’ACB celebrada ahir es va decidir que ni l’Ourense ni el Burgos compleixen els requisits per pujar a la màxima categoria, pel que tant el Guipuzkoa Basket com el Montakit Fuenlabrada seguiran estant entre els millors. En l’assamblea van prendre part tots els clubs de la competició. Per part del BC MoraBanc Andorra van ser presents el president, Gorka Aixàs, i el director general, Francesc Solana.
 
El darrer cas en confirmar-se és el dels gallecs. Van presentar la documentació requerida per l’ACB per a la seva aficiliació i va realitzar l’ingrés per a l’inscripció, però no supera l’auditoria de comptes necessària per al seu accés a la Lliga Endesa, termini que va concloure el passat 30 de juny. La plaça vacant ha estat oferta al Fuenlabrada, que va concloure últim la passada temporada. Els madrilenys hauran de sol·licitar la seva aficiliació a l’ACB i aportar la documentació necessària per ser admesos.
 
El cas del Burgos es coneixia des de fa dies. No se l’inscriu perquè no compleix els requisits. El club va abonar només parcialment el cànon d’entrada, de 150.518 euros, i no va presentar una altra part de la documentació necessària per ser a l’ACB. Els castellans sumen ja tres temporades consecutives assolint l’ascens a la pista però als despatxos han de renunicar-hi. El Guipuzkoa, que va concloure el curs passat en la penúltima posició, prendrà la seva plaça.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT