PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’abocador de Beixalís obre la Copa TT 2015 Xtrem

Hi prendran part diumenge vehicles de les categories proto i preparats

Per JOAN JOSEP BLASCO

Un vehicle supera una zona a l’abocador de Beixalís
Un vehicle supera una zona a l’abocador de Beixalís | Fotoesport
La Copa TT 2015 Xtrem comença aquest diumenge a l’abocador de Beixalís. La bona experiència d’anys anteriors en aquesta ubicació massanenca comporta que segueixi formant part del calendari. Les categories que hi prendran part són les de proto i preparats.
 
Les 7 zones que s’afrontaran en la competició presenten característiques diferents, que s’hauran de completar amb un màxim de trenta minuts. La varietat que presenta l’orografia permet que hi hagi varietat d’elements en cadascuna de les zones a completar. El disseny d’aquestes també permet que els vehicles no hagin de portar a tarme grans desplaçaments entre una i altra. Els organitzadors es guarden alguna sorpresa de darrera hora en la confecció del traçat. Estan inscrits alguns dels pilots que els últims anys van tenir un paper destacat en el campionat, com és el de cas d’Albert Cabanes, Ramon Pujol, Jordi Betriu i Ernest Raventós. La prova començarà a les 15.00 hores.
 
L’Automòbil Club d’Andorra (ACA), tot i conèixer les dificultats que suposa organitzar el campionat per la conjuntura econòmica actual, es decideix a donar-li un impuls per la bona acollida que té entre els que hi volen participar. «Vaig dir al seu moment que, la Copa TT Xtrem torna perquè els equips ho han volgut, són ells els que han impulsat un calendari que es pot afrontar sense la necessitat de tenir un gran pressupost. Nosaltres ens posarem al servei dels participants perquè les proves es puguin disputar amb total normalitat i gaudint d‘escenaris apropiats per a la pràctica d’aquest esport», indica Toti Sasplugas, secretari general de l’ACA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT