PUBLICITAT

Andorra La Vella

El Ballet de Moscou s’aventura amb l’espectacle ‘Don Quixot’

La companyia russa, dirigida per Timur Fayzeiv, actua demà a la nit

Per E. J. M.

Una escena de l’espectacle ‘Don Quixot’ del Ballet de Moscou.
Una escena de l’espectacle ‘Don Quixot’ del Ballet de Moscou. | BALLET DE MOSCOU
El Ballet de Moscou ha convertit Andorra en plaça fixa durant les seves gires pel sud d’Europa i ara torna amb una proposta nova, que per primera vegada presenten al Principat: Don Quixot. L’espectacle de dansa clàssica està basat en un dels capítols de l’obra de Cervantes, amb música de Ludwig Minkus i coreografia d’Alexander Gorski. El grand pas de deux del Don Quixot és un dels duos de ballet clàssic més populars, i un dels preferits dels ballarins més importants. L’espectacle es representarà demà, a les nou de la nit al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Hi ha preus especials per als grups.
 
El director de la companyia, Timur Fayziev, va recordar ahir que fa 25 anys que va fundar el Ballet de Moscou i que van acompanyar el gran ballarí Nureyev (1938-1993) en la seva última gira. Actualment estan immersos en la gira número 105. La companyia suma més de 2.000 representacions. 
 
Fayziev va explicar que Don Quixot és dansa clàssica que adapta estils i ritmes espanyols, i que els protagonistes de la història són Kitri i Basileo, interpretats per «l’increïble» matrimoni Terentiev. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT