PUBLICITAT

Tallin

Primera victòria tricolor en un Challenger de 3x3

S’imposa 14-10 contra l’equip local Rakvere però no supera la lligueta inicial a l'Open de Tallin

Per El Periòdic

Felipe de Oliveira, Jordi Fernández, Jordi Plasència i Oriol Fernández, després de vèncer el Rakvere ahir a Tallin.
Felipe de Oliveira, Jordi Fernández, Jordi Plasència i Oriol Fernández, després de vèncer el Rakvere ahir a Tallin. | FACEBOOK
L’equip format pels germans Oriol i Jordi Fernández, Jordi Plasència i Felipe de Oliveira van aconseguir ahir la primera victòria d’un equip andorrà en un Challenger de 3x3. Va ser a l’Open de Tallin 2015 amb 16 equips en competició, dividits en tres grups de quatre, dels quals passaven a les eliminatòries de quarts de final els dos primers de cadascun d’ells.
 
El conjunt andorrà formava part del B i malgrat aquest triomf històric, no va poder passar de la lligueta inicial. Tot això fruit de començar perdent els dos primers partits. En el debut, davant el Tbilisi de Geòrgia; la derrota va ser per 9-15 i la segona va ser encara més ampla, 8-18, davant el conunt holandès Team Amsterdam. 
 
El tercer duel arribava amb petites opcions de classificació, que passaven per guanyar contra el Teamsport.ee Rakvere estoni per més de sis punts i esperar una derrota contundent del Tbilisi perquè es produís un triple empat i afavorís l’average. Els georgians van caure, però només per un punt (13-14) i Andorra va vèncer per un insuficient 14-10. Va ser última del grup i 13a en la general. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT