PUBLICITAT

Palma de Mallorca

Gran inici de ‘L’immens’ de Lescano a la Copa del Rei Mapfre de vela

Ocupa la segona plaça en ORC 2 i el ‘Rats on Fire’ de Ramon, lluny del líder

Per El Periòdic

33 ‘L’immens’ de Lescano, ahir.
33 ‘L’immens’ de Lescano, ahir. | Maria Muiña
Situacions totalment antagòniques dels dos representants tricolors a la Copa del Rei Mapfre 2015 que ahir va donar el tret de sortida a la 34a edició en aigües de Palma de Mallorca, la qual comptarà amb onze jornades de competició.
 
D’una banda hi ha Marcel Lescano, com a trimmer d’spinnaker a L’immens que capitaneja Alex Laplaza. L’objectiu per a la gran regata espanyola és lluitar pel podi en la categoria ORC 2 i després de la jornada inicial, la cosa no pot anar millor. Una quarta posició en la primera prova i una tercera en la segona, que situen el vaixell del RCN Barcelona en la segona posició de la provisional només superat pel Drac del club YC Argentino per un punt. Per sota, també a un punt, hi ha el Tanit IV-Medilevel i l’Elite Sails i el cinquè, l’Herbalife, ja es troba a vuit punts; més del doble, deixant patent la gran actuació feta durant el primer dia per L’immens en una categoria amb 32 embarcacions.
 
D’altra banda hi ha el Rats on Fire al qual hi ha Marc Ramon com a segon proa en un vaixell que amb l’andorrà va guanyar l’any passat i que si reedita el títol farà un triplet. Això pinta més que complicat després d’obtenir una discreta onzena posició a la primera prova, tot i que en la segona va recuperar part del terreny perdut amb un tercer lloc que situen l’embarcació del CN Arenys capitanejada per Rafa Carbonell en la cinquena plaça de la general a sis punts del líder l’Es tes Unno en una categoria amb 43 vaixells.
 
Avui continua la competició amb la segona de les onze jornades que hi ha previstes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT