PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

L’espectacle ‘Entre pinces’ captiva els ciutadans de la Seu d’Urgell

Dos músics de piano i guitarra van amenitzar l’actuació

Per EL PERIÒDIC

Artista de l’espectacle ‘Entre pinces’ representant una de les actuacions.
Artista de l’espectacle ‘Entre pinces’ representant una de les actuacions. | RÀDIOSEU
L’espectacle ‘Entre pinces’, de la companyia Solfasirc es va representar ahir ala plaça de les Monges de la Seu d’Urgell. On dos músics, especialitzats en el camp del piano i la guitarra, van oferir des de les 22 hores del vespre una actuació de temàtiques multidisciplinàries a tots els curiosos que s’hi van apropar. 
 
Biel Rosselló, Marc Canelles, Enrico Missana i Delfi Muñoz van participar en diversos números de funambulisme, malabars, monocicle, música i teatre. La durada de l’espectacle, apte per a tots els públics a partir dels 3 anys, va durar aproximadament 60 minuts i la posada en escena, va començar amb un dels actors sortint de la dutxa, que tot sorprès, es va trobar amb els convidats al menjador de casa. 
 
En aquell moment, el protagonista no sap perquè han arribat tan d’hora i es veu obligat a vestir-se de la manera més inverosímil: sobre el fil de l’estenedor. Un cop arreglat i ben elegant, decideix convertir el públic en orquestra, essent-ne ell el director.
 
Fitxa tècnica de l’espectacle / Els directors de l’esdeveniment són, la companyia Solfasirc i Ferran Utzet. La funció va tenir els seus orígens al 2009, i des de llavors, és classifica com un espectacle d’exhibició que compta com els carrers com a escenari. Tot i que també ha realitzat alguna de les seves actuacions en sales.
 
Solfasirc / La companyia porta a tot tipus d’escenaris un cóctel artístic format por una combinació d’equilibris, malabars i música. L’almade la companyia és Biel Rosselló, un geògraf que va canviar la meteorologia pel funambulisme, els monocicles i els objectes. 
 
Ex-membre de la  de la companyia Kabam, Rosselló ha abordar tot tipus de terrens artístics. Des del cine fins la animació, passant per l’opera. En l’any 2005, va fundar Solfasirc i, dos anys més tard, va presentar el seu primer espectacle, ‘Benvinguts a Stròmboli’. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT