PUBLICITAT

Receptari amb les propostes del concurs de cuina amb formatges

  • L'esdeveniment va ser organitzat per la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell
EL PERIÒDIC
La seu d?urgell

Periodic
Batalla, al lliurament de premis. Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU D'URGELL

Les propostes presentades al primer Concurs popular de cuina amb formatges del Pirineu s’han recollit en un receptari. Aquest concurs s’ha celebrat en el marc de la 16a edició de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell, i ha estat organitzat per la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU), amb el suport de l’Ajuntament urgellenc, el Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya i la Cooperativa Cadí.

El jurat d’aquest concurs ha atorgat el primer premi a Imma Puigcorbé amb la recepta Gelat de mató i reducció de moscatell amb cruixent de músic. El segon ha recaigut a la proposta culinària Sant Mateu, cruixent i saborós de Mireye García Moreno, mentre que el tercer premi ha estat per Sònia Abad Puyalto amb Pastís de formatge amb melmelada de nabius.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT